Τροχοί & TIR

Ετήσιος χορός του Old School Club Halkidiki

Η 3η συνάντηση Old School Club Halkidiki
από Παύλος Μαυρομύτης | Τρίτη 30/04/2024 - 18:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Ενωμένο και πάντα με καλή διάθεση συνεχίζει το προεδρείο του Old School Club Halkidiki.
Ενωμένο και πάντα με καλή διάθεση συνεχίζει το προεδρείο του Old School Club Halkidiki.

Ο σύλλογος φίλων φορτηγού Old School Club Halkidiki ξεκινάει για ακόμη μια χρονιά τις εκδηλώσεις του με κέφι και ανεβασμένη διάθεση. Στα τέλη Φεβρουαρίου πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στο χωριό Διονυσίου Χαλκιδικής παρουσία πλήθους κόσμου από όλη την Ελλάδα. 

Άλλωστε η απήχηση του συλλόγου είναι πανελλήνια και ήδη μετράει εκατοντάδες μέλη από διάφορα μέρη της χώρας μας τα οποία βρίσκονται πάντα δίπλα στο προεδρείο του. 

Το «παρών» έδωσαν και δέκα φορτηγά στον προαύλιο χώρο του κέντρου διασκέδασης, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες. 

Δέκα φορτηγά συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του κέντρου διασκέδασης.
Δέκα φορτηγά συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του κέντρου διασκέδασης.

Η καλύτερη ομάδα 

Ο πρόεδρος του Old School Club Halkidiki Γιώργος Ριζόπουλος είναι νέος αυτοκινητιστής με όρεξη και μεράκι για το φορτηγό, ο οποίος δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την ανάδειξη του συλλόγου. Βέβαια έχει τη στήριξη και τη συμπαράσταση όλων των μελών του προεδρείου οι οποίοι με τη σειρά τους αγωνίζονται για την ευημερία του συλλόγου. 

Προς το παρόν το έχουν πετύχει, καθώς ο σύλλογος έχει τη δυναμική που του αξίζει και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον χώρο της μεταφοράς και όχι μόνο. 

Να υπενθυμίσουμε ότι όλες οι δράσεις του συλλόγου έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιεί τα χρήματα δίνονται σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. 

.

Καλωσόρισμα του προέδρου 

Λίγο πριν ξεκινήσει το γλέντι με ζωντανή μουσική, ο Γιώργος Ριζόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους λέγοντας: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για τη στήριξή του. Το κέντρο είναι γεμάτο και είμαστε όλοι συγκινημένοι. Θέλω να πω ότι αυτή η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλα τα χρήματα θα δοθούν στο σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να βοηθήσουμε έναν τέτοιο σύλλογο αλλά και γενικότερα όποιον έχει ανάγκη. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους». 

.

3η συνάντηση Old School Club Halkidiki 

Τη σημαντικότερη ανακοίνωση την άφησε για το τέλος ο πρόεδρος, ο οποίος ανέφερε ότι στις 18 και 19 Μαΐου η καρδιά του φορτηγού θα χτυπάει και πάλι στα Μουδανιά Χαλκιδικής. Το διήμερο αυτό θα πραγματοποιηθεί η τρίτη συνάντηση του Old School Club Halkidiki η οποία πρόκειται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα είμαστε εκεί!

.
PreviousNext